Free TipsTicketΕιδήσεις

Bookώματα…#1

Το πρώτο μέρος των «Bookωμάτων» αφιερωμένο στους μασκοφόρους του Facebook. Φοράνε την μάσκα του “εγώ δίνω τζάμπα tips” και πίσω απ’ αυτή εύχονται όχι να χάσεις, αλλά να καταστραφείς οικονομικά!
________________

“Εμείς εδώ τα δίνουμε τζάμπα…”

Και πολύ καλά κάνεις ρε φίλε! Το χόμπι σου κάνεις, όποτε γουστάρεις ανεβάζεις (δεν θα σου πει κανείς γιατί δεν είσαι συνεπής), τα έξοδα σου είναι ΜΗΔΕΝ για να κάνεις αυτό το χόμπι σου. Δεν έχεις δώσει ας πούμε 2.000€ για να στήσεις site όπως εμείς στο Wolf Money Bet ή να πληρώνεις ΕΦΚΑ, ή να πληρώνεις λογιστή, ή να πληρώνεις κάθε χρόνο φιλοξενία σελίδας, ή να πληρώνεις…
.
Το Facebook εκμεταλλεύεσαι για να φτιάξεις ένα γκρουπάκι (φυσικά δωρεάν). Αν θες την δική σου παρουσία στο διαδίκτυο θα πας και θα φτιάξεις ένα blog της πούτσας (…άντε λίγο καλύτερο αν είσαι και τσακαλάκι) και το πολύ-πολύ αν δεν θες να φαίνεται αυτό το “blogospot” στο τέλος, να αγοράσεις κάποιο domain με κανα 10άρικο το χρόνο!
.
Αν θες να ανέβεις κάποιο level παραπάνω, ζητάς βοήθεια φίλων (ή αν ξέρεις μόνος σου) και στήνεις ένα site. Εκεί σε σχέση με τον τύπο της προηγούμενης παραγράφου (που θα στήσει ένα blog) διαπιστώνεις ότι πρέπει να βάλεις το χεράκι σου στη τσέπη. Άντε και το έβαλες….μετά τι;;;;
.
Έτσι τα έβαλες; Δεν είχες τι να τα κάνεις ας πούμε 500€ (το λιγότερο) και είπες “Α, θα δημιουργήσω τη δική μου γαμάτη στοιχηματική σελίδα”; Όχι βέβαια! Το μυαλό σου -για να φτάσεις σε αυτό το σημείο- ταξίδεψε μακρύτερα!
.
Τώρα, έχοντας επενδύσει ένα κεφάλαιο…σκέφτεσαι: Πώς, πρωτίστως, μπορώ να καλύψω τα έξοδά μου; Και στη συνέχεια, πώς θα μπορέσω να βγάζω και κάποιο κέρδος; Οι απαντήσεις είναι συγκεκριμένες και είναι μόνο δύο!
.
Η πρώτη σου “λέει” να βάλεις συνδρομή στις υπηρεσίες σου. Σκέφτεσαι άλλωστε μετά και από 3-4 σερί επιτυχίες πως είσαι ο γαμάτος και πως σαν εσένα δεν υπάρχει άλλος κανείς! Οπότε, θα μαζέψω -λες- τουλάχιστον 30-40 άτομα….με 10€ ο καθένας, θα βγάζω 300€-400€ το μήνα! Καθόλου άσχημα! Έλα όμως που για να το κάνεις αυτό, θα πρέπει να ξεκινήσεις με λογιστή και έναρξη επαγγέλματος στην εφορία! Επίσης, σε ενημερώνει ο λογιστή σου για τις υποχρεώσεις σου απέναντι στο κράτος (όπως π.χ. πληρωμή ασφάλειας, απόδοση φόρων κάθε τρίμηνο. κλπ-κλπ-κλπ). Τα βάζεις κάτω και διαπιστώνεις πως ίσως και να μην σου μένουν καθαρά ούτε τα μισά απ’ ότι αρχικά υπολόγιζες….. Τώρα τί κάνεις;
.
Εδώ έρχεται η δεύτερη απάντηση, η οποία σου “λέει”, δεν χρειάζεται να κάνεις όλα τα παραπάνω γιατί και τα έξοδα είναι πάρα πολλά, αλλά και γιατί ίσως τελικά να μην έρθει ο επιθυμητός αριθμός εγγραφής μελών! Άρα τί κάνεις;.
Συνεργάζεσαι με στοιχηματικές εταιρίες και έτσι καταφέρνεις τα εξής:
  1. Να έχεις πολλαπλάσιους επισκέπτες στην ιστοσελίδα σου, απ’ ότι θα είχες αν αυτή ήταν συνδρομητική
  2. Να έχεις περισσότερα κέρδη (που θα σου δίνουν οι συνεργάτες σου-Μπούκμεϊκερς κάθε μήνα), απ’ ότι θα είχες έχοντας συνδρομητική σελίδα (χωρίς να έχεις κάνει όλα τα παραπάνω με λογιστές, εφορίες, ασφάλειες, πληρωμές φόρων κλπ)

Γιατί θα έχεις περισσότερους επισκέπτες και περισσότερα κέρδη;

.
Γιατί πολύ απλά θα πληρώνεσαι 20%-35% (ανάλογα τον ποιο Μπουκμέικρ θα προμοτάρεις) από τη χασούρα των παικτών. Και οι παίκτες θα είναι πολλοί αφού ο κόσμος “αγαπάει” το τζάμπα, άρα και τα κέρδη περισσότερα!
.
Αφού λοιπόν έχεις επιλέξει να ακολουθήσεις τον δεύτερο δρόμο, δηλαδή να δουλέψεις παρέα με τους Μπουκ (αφού ο πρώτος δρόμος είναι αρκετά δύσκολος για σένα), τώρα πλέον βάζεις τη μάσκα σου (αυτή ντε, που λέει και καλά ότι θες ο κόσμος να κερδίζει) και βγαίνεις όμορφα κι ωραία στα social media και κράζεις τους άλλους που επέλεξαν… το δύσκολο δρόμο! Εννοείται, πως προηγουμένως, έχεις γεμίσει το site σου με τα μπανεράκια που σου έδωσαν οι συνεργάτες σου -Μπούκμεϊκερς…ενώ επειδή ξέρεις ότι ο κόσμος δεν πολυ-ασχολείται και πολύ με το περιτύλιγμα αλλά πάει κατευθείαν στις προτάσεις….πας και του βάζεις και τα ειδικά link στις αποδόσεις των σημείων που προτείνεις (ή μικρή φώτο του συνεργάτη-Μπούκμεϊκερ) και που αυτά τους παραπέμπουν στον συνεργάτη-Μπούκμεϊκερ που έχεις συμφωνήσει.
.

“Εμείς εδώ τα δίνουμε δωρεάν…και αφήστε τους άλλους να ζητάνε συνδρομές για τα «1,50»”

.
Αυτό δε λες Facebook;
Έτσι δεν μαζεύεις τα like και τις καρδούλες; Έτσι δε φέρνεις κόσμο στο μαγαζί σου (είπαμε ο κόσμος “αγαπάει” το τζάμπα); Και μόλις δεις ότι ήρθε ο κόσμος… το πετάς και το πόσο γαμάτη στοιχηματική εταιρία είναι αυτή η agouribet;;;
.
Ο κακομοίρης που σε διαβάζει (επειδή είσαι τζαπέ) και δεν είσαι σαν τους άλλους τους “απατεώνες” που ζητάνε 10€ – 20€ το μήνα, σε πιστεύει. Άλλωστε σε εμπιστεύεται μετά τη σχέση που έχετε χτίσει τόσο καιρό που του λες αυτά που θέλει να ακούσει! Δεν γνωρίζει όμως, ο κακομοίρης, ότι εσύ τρίβεις τα χέρια σου όταν αυτός χάνει! Δεν γνωρίζει ότι εσύ θες να βγει χαμένος στο τέλος του μήνα ούτως ώστε να πάρεις την προμήθειά σου από την agouribet που τον έστειλες να παίξει!
Το «Wolf Money bet» είναι μία νόμιμη εταιρία με έδρα την Κύπρο και η οποία απαρτίζεται από επαγγελματίες Tipsters οι οποίοι μέσα από την πολύωρη καθημερινή τους δουλειά παράγουν μόνοι τους τα σημεία (δεν ακολουθούμε κανέναν-αντίθετα, μας ακολουθούν). Έτσι, για να μπορούμε όλοι μας να αφιερώνουμε τις ώρες που είναι απαραίτητες προκειμένου να είμαστε έγκυροι στις προτάσεις μας, θα πρέπει να υπάρχουν και όροι άκρως επαγγελματικοί. Οπότε, ή θα έπρεπε να μπούμε στη διαδικασία να διαφημίζουμε στοιχηματικές εταιρίες (και να παρακαλάμε να χάσετε για να πάρουμε το μερίδιό μας) ή να επιλέξουμε το δρόμο της συνδρομής! Εμείς, επιλέξαμε το δεύτερο! Να ήμαστε δηλαδή, συνεργάτες με τον παίκτη!
___________

ΥΓ 1:
Προκαλώ τον οποιονδήποτε να μου αποδείξει το αντίθετο για τα παραπάνω

.

ΥΓ 2: Την θεματολογία των «Bookωμάτων» θα ήθελα να την επιλέγετε εσείς. Αφήστε στα σχόλια (ΕΔΩ), θέματα που θα θέλατε να αναπτύξουμε τα οποία έχουν να κάνουν με το στοίχημα (περί μελέτης, εργαλείων, διαχείρισης χρημάτων και γενικά οποιαδήποτε στοιχηματικο-κουβέντα θέλετε να ανοίξουμε)


Επιμέλεια: Bet With Loxagos
Κοινοποίησε σε :

Παρόμοια άρθρα

Close